Theaterschoolfestival
19 - 24 juni Amsterdam

Zondag 24 juni – de laatste dag! Met: Medusa en het Priceless Sexy Slotfeest (#2)


De laatste dag van het ITS is alweer aangebroken. Een beetje verdrietig zijn we wel, maar die laatste dag belooft wel een hele mooie te worden. We zijn begonnen met Het woord is aan de schrijver: acht toneelschrijvers van de opleiding Writing for Performance (HKU Theater) staan in de Tuinzaal van de Brakke Grond. Wees er wel snel bij, want de avondvoorstelling is bijna uitverkocht.

De acteurs van het RITCS in Brussel werken in hun afstudeervoorstelling Medusa samen met de heftige Belgische toneelgroep Abattoir Fermé. Ga het zien, want dit wordt bijzonder! Om 16:00 en 21:00 uur in De Brakke Grond.

ArtEZ Arnhem gooit het over een andere boeg. Voor hun klassikale voorstelling De Lange Nasleep van een Korte Mededeling (een tekst van Magne van den Berg) zoeken ze juist de mogelijkheden op van een spaarzame en ritmische tekst.

Vergeet niet nog een laatste keer langs te lopen bij het Atelier van een Scenograaf. Vandaag kan je ieder heel uur mee met een mini-rondleiding door de expositie. Er wordt “live” kunst gemaakt!

We sluiten af in stijl, met een Priceless Sexy Slotfeest (#2) in Frascati 2. De lineup is ook fantastisch, want behalve DJ’s Stijn en ABE staat ook Achmed Akkabi achter de draaitafels! Partyyyy

Foto’s: boven: Medusa, credits Sofie Jaspers. Midden: De Lange Nasleep van een Korte Mededeling, credits Bart Grietens