Theaterschoolfestival
19 - 24 juni Amsterdam

VOORBESCHOUWING DAG 4 – EIGEN WERK MARATHON


Zaterdag 22 juni staat er 12 uur non-stop theater op het programma tijdens de Eigen Werk Marathon. Dicht op de huid en oog in oog met de theatermaker. Hier komen 20 voorstellingen, 15 disciplines en meer dan 50 podiumkunstenaars uit Nederland en België samen. In de marathon tonen afstudeerders hun eigen persoonlijke projecten.

Voor het ITS Festival 2019 hebben de afgelopen maanden afstuderende dramaturgen repetities bijgewoond, doorlopen gezien en haast alle scholen bezocht. We hebben gesproken over wat studenten verbindt en verdeelt, interesseert en ontzet. Ik nodig jullie van harte uit om mee te praten tijdens de ITS Aftertalk over jullie werk: iedere avond tussen 23.00 en 00:00 uur in Theatercafé de Richel (Frascati 4).

Vanavond hebben we het uiteraard over de Eigen Werk Marathon! We gaan alle voorstellingen zien en zullen tijdens de Aftertalk de marathon bespreken met theatermakers en publiek. Te gast zijn Kathlyn Wuyts (Vaste Grond), Martijn Schrier (Je ne tomberai pas) en Arber Aliaj (De zoektocht naar schoonheid). De bar is open. Wees welkom!

Jasper