Theaterschoolfestival
19 - 24 juni Amsterdam

UITNODIGING ITS VERDIEPT – BEYOND THE BLACK BOX


UITNODIGING ITS VERDIEPT – BEYOND THE BLACK BOX

Zaterdag 9 februari 2019 13:00 – 21:00 
aanmelden via aanmelden@itsfestival.com


Beste afstudeerders,

Het ITS Festival komt er weer aan! Van 19 t/m 24 juni 2019 zal het ITS Festival weer zes dagen lang een bruisende ontmoetingsplek zijn voor theaterstudenten, professionals én voor het theaterpubliek.

ITS Festival wil dit jaar, meer dan in de voorgaande jaren, een inhoudelijke lijn trekken rondom al het werk dat op het festival te zien zal zijn. Jullie werk. Om het festival nog meer van jullie, de studenten, te kunnen maken, zijn we nieuwsgierig naar wat jullie verbindt en verdeelt en hoe dat in jullie voorstellingen tot uiting komt. We organiseren daarom een aantal bijeenkomsten om elkaar te leren kennen, elkaar te spreken, naar elkaar te luisteren en samen te eten en te drinken. Buiten de toneelschool, op een interessante plek en met een boeiend programma.

Samen met SOAP (productieplatform Maastricht) en De Brakke Grond nodigen we jullie van harte uit voor de allereerste bijeenkomst op zaterdagmiddag 9 februari 2019 tijdens Beyond the Black Box. Beyond the Black Box is een programma dat werk presenteert dat zich niet laat vangen in een hokje, dat de grenzen van disciplines en kunstvormen overstijgt, dat de traditionele ruimtes openbreekt. Mimecollectief Schwalbe ontvangt ons in de foyer van de Brakke Grond, tijdelijk hun standplaats, met een grote, gezamenlijke lunch. Verschillende kunstenaars (die tijdens het BtBB hun werk laten zien) sluiten aan om mee te praten over hun werkpraktijken. Aansluitend kun je het middag en avondprogramma van Beyond the Black Box bezoeken. 

Het programma ziet er als volgt uit: 
– 13.00 – 15.00 lunch en gesprek met de aanwezige kunstenaars
– 15.00 aanvang regulier programma en gezamenlijk bezoek voorstellingen

Deelname aan de lunch en het middag- en avondprogramma is gratis; meld je wel even aan via aanmelden@itsfestival.com om te laten weten dat je komt. Graag vòòr 4 februari 2019.

We hopen zo veel mogelijk van jullie te treffen op deze middag! 

Hartelijke groeten,

ITS Festival
de Brakke Grond
Theatercollectief Schwalbe
Productieplatform SoAP Maastricht

foto: Bart Grietens