Portraits


In de serie Portraits ondervraagt schrijver Oscar van den Boogaard de jongste theatermakers op verschillende momenten van hun studie. Hier wordt een audio-archief opgebouwd van de jongste theaterdromen. Het complete archief aan Portraits vind je terug op onze Mixcloud.

Tijdens een twee uur durend gesprek komen we erachter wat de regiestudenten bezighoudt. Wat willen ze maken en hoe hebben ze zich ontwikkeld tijdens hun studie?

Portraits

Van 20 tot en met 24 juni is er iedere dag een Portraits in het Frascati café. Toegang is gratis.

Op zondag 24 juni is er een speciale editie van Portraits: alumni van de afgelopen vijftig jaar zijn uitgenodigd om in gesprek te gaan over hun makerschap, ter ere van het vijftigjarig bestaan van de regieopleiding.

Oscar van den Boogaard

Oscar van den Boogaard is een Nederlandse schrijver. Onder zijn eigen naam publiceerde hij romans bij Querido, De Arbeiderspers, De Prom en De Bezige Bij. Onder het pseudoniem Emmanuel Lipp publiceerde hij Chinchilla Song bij De Geus.

Lees hier meer over Oscar van den Boogaard.

Afleveringen

20 juni: 2de jaars Regie Amsterdam, Lara van Hoof, Tessa de Graaf, Mateusz Staniak

21 juni: 3de jaars Regie Amsterdam, Adrian Linz, Stijn Dijkema, Jessie l’Herminez, Rosemintje Verpaalen Weijts, Tabita Friis Kristensen

22 juni: 4de jaars Regie Amsterdam, Koen van Etten, Annett Jarevskij, Stephen Liebman

23 juni: alle 1ste jaars en studenten die in september beginnen van Maastricht en Amsterdam

24 juni: alle jaren uit Amsterdam & Maastricht met focus op 4de jaars, alumni uit Amsterdam

Foto: Bart Grietens

Event Timeslots

  • Festivalhart – Frascati

    -

    Oscar van den Boogaard in gesprek met jonge regisseurs

    In Portraits worden jonge regisseurs ondervraagd over hun dromen en makerschap door Oscar van den Boogaard. Toegang is gratis.