Theaterschoolfestival
Amsterdam

Een Carnaval


  • Frascati 4

    -

    Een Carnaval, Jessie l\'Herminez, Regieopleiding ATD Amsterdam - maandag 24 juni

Een Carnaval is een nieuw maskerritueel waarin we de zin van onzin vieren.
U bent van harte welkom om dit feest van dwazen voor dwazen bij te wonen en al dan niet gelouterd terug de wereld in te stappen. Trek uw stoute schoenen aan en zet een masker op om er een af te zetten.

“Aan de domheid valt niet te ontsnappen. Maar wij kunnen van onze domheid een persoonlijke, unieke domheid maken. Als wij toch moeten falen, laten wij dan op een zo hoog mogelijk niveau falen. Als wij toch vallen, dan zingend. Door zo kleurig en veelzijdig mogelijk dom te zijn, ontsnappen wij aan de banale grijsheid en de stijfheid, de twee gevaarlijkste kanten van de domheid. Laten wij van de domheid onze sterkste kant maken.”
– Matthijs van Boxsel

“La laaa la la la la la la la laaa la la la la la la la laaa la la la la la laa la la la la la laaa”
– Guus Meeuwis

Credits

Regie Jessie L’Herminez
Spel Anne Fé de Boer, Dennis Tiecken, Sieger Baljon, Saskia van der Sluis, Luciana Moncalvo, Cecillia Augusteijn, Sam Poelsma, Willemijn Bakker, Rosa Griffioen, Tatja Peters, Farrida Kassim, Femke van Duijn, Wouter van Waning, Lorentine van Tijn, Hans Hellingwerf, Cees Hansen, Fleur de Graaf, Sanne Withagen en Eva van der Gragt
Muzikant Tie Schellekens
Muzikaal advies Hellen Vissers
Scenografie Lisanne Bovée
Dramaturgie Doke Pauwels
Geluidsontwerp Rutger Bouwman
Lichtontwerp Yuri Schreuders
Licht-assistentie Ole Griffioen
1e Inspiciënt Jorik Damman
Productieleiding Emma Boots
Productie-assistentie Zita de Vos en Jesse Korte
Geïnspireerd op teksten van o.a. Anton van Duinkerken, Matthijs van Boxsel, Desiderius Erasmus, Samuel Beckett, Alan Watts.
Met dank aan Rick Busscher, Toos van der Arend, Suzan Boogaerdt, Florian Hellwig, Marianne Huibers, Arien de Vries, Jannes Noorman, Marc Schrader, JP van Ruitenbeek en Jordy Zoet.

Jessie l’Herminez, Lisanne Bovée, Jorik Daman, Rutger Bouwman en Emma Boots studeren dit jaar af aan de Academie voor Theater en Dans te Amsterdam.