Praktisch

Programma

Op 19 juni vindt de Eigen Werk Marathon plaats. Hier komen 25 voorstellingen, 15 disciplines en meer dan 50 podiumkunstenaars uit Nederland en België, samen in de Academie voor Theater en Dans (Jodenbreestraat). Kies je de gele, blauwe of groene route, dan heb je een (bijna) compleet programma.  De routes zijn opgedeeld in blokken. Een los blok duurt ongeveer 3 uur en kost 10 euro per stuk. Je kan een combi-ticket kopen voor een hele route. Combineer je blokken uit verschillende routes (kleuren)? Let dan op de samenstelling, de meeste voorstellingen staan in meerdere routes geprogrammeerd.

Vanaf woensdag 20 juni verplaatsen we naar de Nes. Hier zijn tot en met zondag 24 juni alle klassikale en regie voorstellingen te zien. In Frascati café en Frascati 3 is dit jaar het festivalhart. Hier ontmoeten studenten, afstudeerders, hun publiek en de theaterprofessionals elkaar tijdens het randprogramma, het eten en de nu al legendarische Afzakkers.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via deze site of bij de festivalkassa vanaf 20 juni in Frascati. Tickets voor de Eigen Werk Marathon zijn ook op de dag zelf bij de ITS kassa te koop in de Academie voor Theater en Dans. Losse voorstellingen kosten €10. Een strippenkaart voor 10 voorstellingen kost €85.

Locaties

Frascati (festivalhart & centrale kassa tijdens het festival)
Nes 63
1012 KD Amsterdam
www.frascatitheater.nl

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45
1012 KD Amsterdam
www.brakkegrond.nl

Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam
www.atd.ahk.nl