Organisatie

ITS Festival 2018 is zes dagen lang een bruisende ontmoetingsplek voor theaterstudenten, professionals én voor het theaterpubliek, dat kennismaakt met nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste generatie theatermakers.

Focus

Met een nieuw team werd vorig jaar een heel nieuw festival gemaakt waarbij de focus terugging naar de kunst, de inhoud en de context. Die lijn wordt voortgezet, het ITS Festival draait geheel om de afstuderende studenten, hún visie en hún werk.
Bovenal is het ITS een platform voor de ideeën, experimenten en de vernieuwingsdrang waarmee de jongste lichting theatermakers het veld bestormt. Het festival schept ruimte voor studenten om elkaar te ontmoeten, te inspireren en om op elkaars werk en het makerschap in het algemeen te kunnen reflecteren. De vierdejaarsstudenten nemen hun plek in de professionele theaterwereld.

In 1990 is het ITS Festival ontstaan als een initiatief van de Theaterschool Amsterdam, in latere jaren werd het programma aangevuld met voorstellingen van andere theaterscholen. Vanaf 2003 is het ITS een zelfstandige organisatie

 

Team

Marcus Azzini 
 Artistiek directeur
Wouter Goedheer
 Zakelijk directeur
Nicole van Vessum Artistiek leider, programmering
Jasper van Luijk
 Artistiek leider, Dans
Emiel Rietvelt
 Productie & techniek
Sarah Steeman Productie Eigen Werk Marathon
Merel de Bruin Productie assistent
Hedwig Koers Kassa Coördinator
Martha van Meegen Kassa
Klaartje Wouters en Eveleen Hamers PR & Communicatie
Daan Stigter Stage techniek

ANBI

Stichting ITS Festival is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. De verplicht te publiceren gegevens vind je hier

Privacybeleid

We vinden je privacy belangrijk, en gaan daarom zorgvuldig met jouw gegevens om. In ons privacybeleid lees je meer over de gegevens die we verzamelen en waarom.