Theaterschoolfestival
19 - 24 juni Amsterdam

Organisatie

Het ITS Festival is van woensdag 19 t/m maandag 24 juni 2019 zes dagen lang een bruisende ontmoetingsplek voor theaterstudenten, professionals én voor het theaterpubliek, dat kennismaakt met nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste generatie theatermakers.

Focus

De focus van het International Theatre School Festival ligt op de kunst, de inhoud en de context. Het festival draait geheel om de afstuderende studenten, hún visie en hún werk. Bovenal is het ITS een platform voor de ideeën, experimenten en de vernieuwingsdrang waarmee de jongste lichting theatermakers het veld bestormt. Het festival schept ruimte voor studenten om elkaar te ontmoeten, te inspireren en om op elkaars werk en het makerschap in het algemeen te kunnen reflecteren. De vierdejaarsstudenten nemen hun plek in de professionele theaterwereld.

In 1990 is het ITS Festival ontstaan als een initiatief van de Theaterschool Amsterdam, in latere jaren werd het programma aangevuld met voorstellingen van andere theaterscholen. Vanaf 2003 is het ITS een zelfstandige organisatie.

 

Team

Marcus Azzini Artistiek directeur
Wouter Goedheer Zakelijk directeur
Nicole van Vessum Artistiek leider, programmering
Jasper van Luijk Artistiek leider, Dans
Madelon Kooijman en Jasper Hupkens Festivaldramaturgie
Emiel Rietvelt Productie & techniek
Sarah Steeman Productie Eigen Werk Marathon
Iris Rodenburg Technisch producent
Merel de Bruin Productie assistent
Martha van Meegen Kassa Coördinator
Andrea Lentink en Eveleen Hamers PR & Communicatie

ANBI

Stichting ITS Festival is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. De verplicht te publiceren gegevens vind je hier

Privacybeleid

We vinden je privacy belangrijk, en gaan daarom zorgvuldig met jouw gegevens om. In ons privacybeleid lees je meer over de gegevens die we verzamelen en waarom.