Theaterschoolfestival
Amsterdam

Kick-off ITS 2020 ON TOUR


Donderdag 27 augustus van 14:00 – 17:00 starten we ITS 2020 ON TOUR met een kick-off in Het Huis Utrecht.

De kick-off wordt traditiegetrouw geopend met een openingsstatement. Dit jaar is het woord aan vertegenwoordigers van deze afstudeerlichting. Ilse Geilen en Bregt van Deursen, initiatiefnemers van het manifest Niet Zonder Ons op Theaterkrant, zullen het openingsstatement uitspreken. Het vormt de start van een langduriger gesprek van de nieuwe theaterprofessionals met elkaar en het veld. Het ITS Festival 2020 wordt een onderneming van de afstudeerders, om de basis te leggen van hún werkveld.

Gesprekken

De kick-off biedt de afstudeerders de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met professionals uit het theaterveld. Daarnaast zal de middag bestaan uit korte gesprekken waarin met elkaar wordt ingegaan op een aantal kernvragen die de Lichting 2020 bezighoudt. Hoe gaan we ónze theaterpraktijk vormgeven? Wat willen we zeggen – is er ruimte voor elk verhaal? Hoe is de verbinding tussen het gevestigde veld en ons?
We nodigen je uit om bij deze gesprekken aan te sluiten, om samen te bepalen hoe de tijd waarin deze lichting afstudeert, van invloed is op hun praktijk. Time to Talk.

Aan het eind van de middag heffen we met elkaar het glas op ITS 2020 ON TOUR!

Afstudeerders, studenten en theaterprofessionals zijn van harte welkom bij de Kick-off!
Meld je aan via aanmelden@itsfestival.com