Theaterschoolfestival
19 - 24 juni Amsterdam

ITS dag 2: Portraits, scenografie en gezelligheid in de steeg


Gisteren trapte het ITS af met een geweldige speech van URLAND in de Uilenburgersjoel. Daarna een bijna geheel uitverkochte Eigen Werk Marathon, en de eerste publicatie in het Parool!

Vandaag was het aan de tweedejaars Regie aan de Amsterdamse Academie voor Dans en Theater  Lara van Hoof, Tessa de Graaf en Mateusz Staniak om de eerste Portraits te vullen, samen met Oscar van den Boogaard. Het hele interview is morgen online terug te luisteren.

De scenografen hebben zich in Frascati 3 genesteld met divers en spannend werk! Loop eens binnen, misschien wordt er wel een on-the-spot kunstwerk voor je gemaakt. Vanavond om 19:00 uur komt Pauline Kalker (Hotel Modern) langs en geeft een praatje over haar werk met de legendarische theatergroep.

Rondom de voorstellingen was het al lekker druk, dat belooft wel wat voor het feestje vanavond.

Voor vanavond zijn er nog kaarten voor Ooit was hij een vis van Jelle Stiphout en My dinner with… van Tarik Moree en Tim Olivier Somer beschikbaar. De voorstellingen Bechdeltest en De Tien Geboden zijn uitverkocht!

Morgen: A Way to B

Voor morgen kijken we heel erg uit naar A Way to B van de IJslandse kunstacademie. Het wordt fysiek, muzikaal, er gaan shirts uit, kortom, helemaal ons ding. Kijk hier alvast de trailer:

Foto’s: Portraits en Scenografie, Bart Grietens