Theaterschoolfestival
Amsterdam

Investeer

Wilt u investeren in het theater van de toekomst?

Het ITS Festival is zes dagen lang een bruisende ontmoetingsplek voor theaterstudenten, professionals én voor het theaterpubliek. Het ITS Festival is de eerste en belangrijkste plek waar net-afgestudeerde makers hun eerste stappen kunnen zetten in het professionele veld. ITS wordt gerund door een klein en compact projectteam en gefinancierd door de theaterscholen, uit kaartverkoop en met steun van de theaters. Maar we hebben ook uw steun hard nodig. We bouwen daarom aan een club van investeerders in de toekomst van het theater.

Wat krijg ik er voor terug? Elk jaar bieden we een podium aan 150 afstuderende theatermakers, met 60 voorstellingen. Dat is natuurlijk al een behoorlijke return on investment, een impuls voor het theater, Daarnaast vermelden en bedankten we onze donateurs uitgebreid online en offline tijdens het festival én kunt u gratis voorstellingen bezoeken tijdens het festival.

Vul onderstaand formulier in voor een (periodieke) donatie

ITS Festival is een culturele ANBI. Dat betekent dat uw gift aftrekbaar is voor 125% (lees meer). Wilt u nog meer fiscaal voordeel en uw gift voor 3 jaar vastleggen, neem dan even contact op. Wilt u liever een factuur ontvangen voor uw bijdrage, neem dan ook even contact op.

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*