Theaterschoolfestival
19 - 24 juni Amsterdam

Eigen Werk Marathon

Zaterdag 22 juni staat er 12 uur non-stop theater op het programma tijdens de Eigen Werk Marathon. Dicht op de huid en oog in oog met de theatermaker. Hier komen 20 voorstellingen, 15 disciplines en meer dan 50 podiumkunstenaars uit Nederland en België samen. De marathon is opgedeeld in blokken van ongeveer 3 uur.

Tickets

Kaarten zijn per blok te koop en kosten €10 per stuk. Via de blokken in het blokkenschema kan je tickets kopen. Kom je voor een specifieke voorstelling? Zoek deze eerst op in het overzicht. In de beschrijving staat vermeld in welk blok of welke blokken de voorstelling te zien is. Het is niet mogelijk een voorstelling los van de rest van het blok te zien.

Blokken van dezelfde kleur vormen samen één route. Volg je een hele route, dan zie je (bijna) alle Eigen Werk voorstellingen.

Eigen Werk Marathon op twee locaties

Combineer je blokken uit verschillende routes? Let dan op de samenstelling, de meeste voorstellingen staan in meerdere routes geprogrammeerd. De Eigen Werk Marathon vindt grotendeels plaats in de Academie voor Theater en Dans. Vanwege het grote aanbod staan dit jaar twee blokken van de marathon in Frascati. Kijk in het blokkenschema om te zien welke blokken op welke plek plaatsvinden.

Kijk hier voor het blokkenschema van de Eigen Werk Marathon.
En hier voor een overzicht van alle Eigen Werk voorstellingen.